Bloemen bestellen: waar moet je op letten?

Wil jij binnenkort bloemen bestellen om je geliefde te verrassen? Wat een romanticus ben je! Een bos bloemen is een cadeau dat altijd met liefde wordt ontvangen, maar wel enkel als jij weet welke boodschap je communiceert. Bloemen lijken een simpel cadeau, maar er zijn veel indirecte boodschappen die je hier onbedoeld mee kunt vertellen. In deze blog vertellen we je over drie dingen waar jij op moet laten wanneer je bloemen bestelt!

1. Hoeveelheid bloemen

Bloemen bestellen zet je voor enorm veel keuzes, want hoeveel bloemen wil jij laten bezorgen? Eén roos is natuurlijk al een enorm romantisch gebaar, maar als je echt wil uitpakken, is het ook juist leuk om heel groots te gaan met misschien wel honderd bloemen. Iets wat veel mensen niet weten is dat het aantal bloemen dat je bestelt, ook een boodschap vertelt. Zo is één roos eigenlijk het teken van een beginnende liefde, zijn vijftien rozen een teken van spijt en maken 108 rozen samen een huwelijksaanzoek. Dat laatste is natuurlijk helemaal niet erg, maar het is wel fijn als je hier zelf bewust van bent, voordat je de bos bloemen laat bezorgen.

2. Welke bloem

Hierboven praten we al veel over rozen in plaats van bloemen, omdat de roos natuurlijk de bloem van de liefde is. Maar dit betekent niet automatisch dat dit de enige keuze is die je hebt. Een bos bloemen op zich is namelijk al een romantisch gebaar, ook als daar verschillende bloemen in zitten. Als jij er wel voor kiest om je te richten op één specifieke bloemsoort is het wederom handig om de betekenis hiervan te controleren. Waar rozen voor de liefde worden gebruikt, wordt bijvoorbeeld de lelie gebruikt als teken van rouw. Hoewel deze bos bloemen ook erg mooi is, is dit niet wat je wil communiceren tegen de liefde van je leven.

3. De juiste combinatie

Als laatste is het natuurlijk belangrijk dat de bos bloemen er goed uitziet. We begrijpen dat je hier misschien geen verstand van hebt, al kan eigenlijk iedereen zien of een combinatie van verschillende bloemen mooi is voor het oog of niet. Als jij het zeker wil weten, is het geen schande om om hulp te vragen. Zoek contact op met de bloemist waar jij je bos bloemen bestellen wou en vraag om advies. Deze bloemist weet alles van bloemen en helpt jou maar wat graag om een mooie bos bloemen samen te stellen.

Succes!

Nu jij weet waar je op moet letten, is de perfecte bos bloemen binnen handbereik. Bestel hem gelijk en maak de dag van jouw geliefde!

Geef een reactie